Delphi Facility Services

Goed schoonmaakwerk

Met Delphi Facility Services zorgt u ervoor dat vuil systematisch en structureel verwijderd wordt binnen uw organisatie. Door het leveren van goed schoonmaakwerk doen wij er alles aan om het leef- en werkklimaat van uw bedrijf te verbeteren.

Ervaren schoonmaakbedrijf

Als ervaren schoonmaakbedrijf kunnen wij ervoor zorgen dat al uw schoonmaak wensen worden vervult en dat u en uw medewerkers goed kunnen functioneren. Naast schone werkplekken en representativiteit van het kantoorpand, zijn er nog een aantal andere factoren die bij de uitvoer van het schoonmaakwerk van essentieel belang zijn. Deze factoren zijn:

  • Betaalbare prijzen voor al het schoonmaakwerk
  • Gemotiveerde en enthousiaste medewerkers
  • Het structureel nakomen van afspraken
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Continuïteit van het schoonmaakwerk

Service en kwaliteit van schoonmaakwerk

Service en kwaliteit is wat een vast team van medewerkers dagelijks biedt aan de vele bedrijven waar Delphi Facility Services voor werkt. De medewerkers in de uitvoering zorgen door een goede service en communicatie voor een prettige samenwerking met u als opdrachtgever. Ons uitgangspunt is om een goede verstandhouding en zorg aan onze medewerkers te bieden, zodat het enthousiasme en de motivatie van langer duur is en een positief effect heeft op de schoonmaakwerkzaamheden. Hiermee zorgen wij voor een goede handhaving van de kwaliteit en service van ons schoonmaakbedrijf.

Ja, ik wil graag informatie!


    referentie